• ForeningsForedrag, c/o FOF Aarhus, H. H. Seedorffs Str. 7, 8000 Aarhus C
  • Mandag til fredag: Kl. 10.00 - 14.00

Om mig

ved Ole Nørskov, Marius Knudsen, Lars Bruhn, Jan Locht og Anthony Bjerregaard.

Touch of Shadows består af Ole Nørskov på bas, Marius Knudsen og Lars Bruhn på guitar, Jan Locht på trommer og sanger Anthony Bjerregaard.

Vi spiller musik fra tresserne, primært centreret omkring Cliff Richard og The Shadows, og som tidligere medlemmer af Bamses Venner og Østjysk Musikforsyning er vi alle rutinerede musikere og underholdere.

Vi har spillet sammen i syv år til adskillige festivaler, byfester, privatfester og sidst, men ikke mindst, for utroligt mange seniorer, der altid efterlades i et gevaldigt humør.

Hjemmeside: www.touchofshadows.dk

• Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause. Hvis det ønskes, kan orkestret spille til dans og udvide varigheden til 3 timer.
  • Udstyr: Adgang til strøm og gulvplads på ca. 2x5 m.
  • Pris: kr. 7250,-. Der kan være tillæg, hvis arrangementet ønskes afholdt om aftenen.