• ForeningsForedrag, c/o FOF Aarhus, H. H. Seedorffs Str. 7, 8000 Aarhus C
  • Mandag til fredag: Kl. 10.00 - 14.00

Om mig

Jeg er uddannet lærer og boede og arbejdede i Grønland fra 1975 til 1989. Jeg har i Danmark arbejdet som leder i den offentlige sektor og som leder af OK-Klubben i Kolding. Jeg er formand for den lokale afdeling af Røde Kors og sidder i en række bestyrelser. Jeg har altid formidlet og har i flere år holdt foredrag om Grønland.

• Varighed: 2x45 min. plus pause (kan tilpasses efter foredragsarrangørens ønsker).
  • Pris: 2.250,- alt inklusive vest for Storebælt. 3.250,- alt inklusive øst for Storebælt.
  • Udstyr: Lærred, projektor, mikrofon til tale (gerne knaphulsmikrofon) og mulighed for, at der kan afspilles lyd fra pc. Foredragsholderen kan selv medbringe projektor og separat højtaler om nødvendigt.