• ForeningsForedrag, c/o FOF Aarhus, H. H. Seedorffs Str. 7, 8000 Aarhus C
  • 86 12 29 55
  • Mandag til fredag: Kl. 10.00 - 14.00

Hvad med os, der aldrig nåede sølvbrylluppet?

Til dette foredrag gøres der status over vores liv i den 3. alder. Gundhild stiller skarpt på spørgsmål som: Var det alligevel muligt at være et ordentligt menneske? Var det muligt at blive både klog og dygtig, selv om vi ikke lykkedes med det livslange ægteskab, men måtte tage til takke med ”seriel monogami”? Hvordan forsoner vi os med, at livet ikke blev det, vi drømte om og var opdraget til – os der var opdraget til at være en kvinde, som en mand ”kunne være tjent med”? Hvorfor gik det galt? Giftede vi os, fordi vi kunne få en lejlighed, fordi vi ”var kommet galt afsted”, eller fordi vores kæreste skulle være soldat? Hvem skal vi, uden ægtefælle som livsvidne, snakke gamle dage med?

Foredraget lægger op til diskussion og eftertanke og vækker nok især genkendelse hos jer, der ligesom jeg dumpede i disciplinen ”ægteskab”.

Varighed: 90-120 min. inkl. pause (varigheden kan tilpasses).
Udstyr: Gerne whiteboard/tavle/flipover, men ikke nødvendigt. Hvis der er behov for mikrofon ved større forsamlinger, skal det enten være et headset eller en knaphulsmikrofon – ikke håndholdt.
Praktiske oplysninger: Kan generelt ikke om fredagen.
Pris: kr. 2750,- i dagtimerne. Kr. 3750,- aftentimerne og weekend.

Foredragsholder

  • Gunhild Weisbjerg

    Jeg er terapeut og coach og har haft egen praksis siden 1988 efter mange år som tysklærer. Min erfaring som…