• ForeningsForedrag, c/o FOF Aarhus, H. H. Seedorffs Str. 7, 8000 Aarhus C
  • 86 12 29 55
  • Mandag til fredag: Kl. 10.00 - 14.00

Fokus på ulve i Danmark

Hvad er ulven for et dyr? Hvordan er dens levevis og fødegrundlag? Det gør Uwe Lindholdt os klogere på til foredraget, hvor der fortælles om ulvens udbredelse i Europa, og om hvordan ulven forvaltes i forskellige lande.

Vi kommer også omkring spørgsmål som: Hvilke myter, sagn, fortællinger, symboler og forfølgelse knytter sig til ulve? Hvor kommer de danske ulve fra? Hvilke erfaringer har man med ulve i Danmark siden indvandringen i 2012? Hvor farlig er ulve for mennesker og husdyr? Hvad kan man gøre for at beskytte vores husdyr mod ulve og andre rovdyr? Hvad skal man gøre, hvis man møder en ulv? Er ulven kommet for at blive? Hvilken rolle spiller ulve og andre rovdyr i naturens økologi?

Det er ikke et foredrag for eller imod ulve, men om ulve. Foredragsholderen er ikke ulveforsker, men forsøger at formidle den viden, der er om ulve, og de holdninger der er i befolkningen.

Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Foredragsholderen medbringer selv projektor, men det er en fordel, hvis der er et godt lærred i lokalet. Ved mange tilhørere er der brug for mikrofon.
Pris: kr. 1450,- (ekskl. transportudgifter).

Foredragsholder

  • Uwe Lindholdt

    Jeg er uddannet cand.scient. i biologi og kemi og har gennem mange år været ansat i gymnasieskolen. Derudover har jeg…